Visie

S.Bilt werd opgericht door twee jonge ondernemers. Na een jarenlange ervaring bij diverse grotere en kleinere studiebureaus besloten zij hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke passie samen verder te zetten.

S.Bilt wil zich in het bijzonder richten op de realisatie van infrastructuurprojecten, hydrodynamische modelleringen van rioleringsnetwerken, afkoppelingsstudies, stads- en landschapsontwikkeling, stedenbouwkundige studies, enzovoort. Door de aanwezigheid van een doorgedreven kennis en expertise kan S.Bilt eveneens moeiteloos worden ingepast als lid van een multidisciplinair ontwerpteam.

S.Bilt wil zich hierbij specifiek focussen op kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie en dit zonder in te boeten op de technische haalbaarheid, de budgettaire randvoorwaarden, de duurzaamheid en het verhaal van de omgeving waarin alles zich afspeelt.

Als uitvalsbasis werd gekozen voor Willebroek, centraal gelegen in de driehoek Brussel – Antwerpen – Mechelen. Zo staat S.Bilt eveneens garant voor een prima bereikbaarheid! Door zijn ligging aan het belangrijke wegennet in Breendonk zijn Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent vlot en snel bereikbaar.